Despre Noi

Profesionisti

Cine suntem ?

Compania VEL CARGO a fost infiintata în anul 2014 de catre o echipa avand o vasta experienta acumulata în domeniul logistica si transport.
De atunci suntem o prezenta aparte pe piata transporturilor din Romania, Europa. Cladindu-ne un renume favorabil si binemeritat in acest domeniu, datorita seriozitatii si ambitiei de care am dat dovada de a lungul timpului, precum si calitatii serviciilor oferite tuturor clientilor, care dorind solutii optime pentru afacerea lor, in domeniul transportului si logisticii, au apelat cu incredere la serviciile oferite de echipa Vel Cargo.

a

Piata transporturilor din intreaga Uniune Europeana este caracterizata de un dinamism continuu, de schimbari si fluctuatii permanente, datorita carora se impune ca o masura obligatorie tuturor companiilor implicate in domeniu, adaptarea continua si rapida la nevoile si cerintele pietei, astfel incat cei mai importanti pentru noi, respectiv clientii, sa beneficieze de servicii prompte, de calitate si la cele mai inalte standarde de siguranta, toate la costuri favorabile. Considerand acest fapt lucrul cel mai important, facem ca clientul nostru sa beneficieze continuu de cel mai bun raport calitate / pret de pe piata.

Profesionisti

Cu ce ne ocupam defapt ?

Suntem o companie angajata in domeniul transportului si logisticii, axandu-ne in mod special pe transportul de lichide SAU CU CISTERNA, CUM SE VORBESTE IN BRANSA – ADR, chimice, alimentare, carburanti (inclusiv gaz), oferind aceste sevicii pe intreg teritoriul Uniunii Europene.

 

Aceste transporturi le efectuam atat cu parcul propriu cat si prin subcontractantii nostrii, localizati in toate tarile UE. Datorita acestui fapt avem posibilitatea de a oferi aceste servicii de transport in orice moment, aplicand solutia optima pentru un transport rapid, sigur, monitorizat, la raport calitate / pret convenabil.

Translate »